MISSION

Den bog vi gerne selv ville have haft

Vores mission er at skrive den bog, vi selv har manglet. Den bog som samler viden, viser hands-on eksempler og gør ejendomsinvestering tilgængelig for flere. Den bog som giver dig adgang til viden som hidtil mest har været bag lukkede døre.

PREBEN OG JESPER

Mød forfatterne bag bogen

Vi kender alt til markedets muligheder og faldgruber fra vores tid som erhvervsmæglere. Her rådgav vi mange forskellige mennesker i forhold til deres investering i udlejningsejendomme – og foretog selv investeringer. Efter vi hver især stoppede som mæglere, er vi fortsat som investorer i egne udlejningsejendomme. Fordi det giver god mening. Vi ved, hvad vi taler om, vi har selv haft hånden på kogepladen – og nu vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Mød Preben Jul Larsen

Preben købte sin første udlejningsejendom i 1994, og er i dag professionel investor i egne selskaber med fokus på drift af egne udlejningsejendomme, udvikling af nye ejendomsprojekter samt rådgivning af andre investorer.

Uddannet Ejendomsmægler & Valuar

Herefter arbejde Preben i perioden 2000 til 2010 først som Erhvervsmægler hos Nybolig Erhverv - og senere som stifter, medejer og direktør i Brockstedt-Rasmussen Erhvervsmægler A/S, der nu er solgt til EDC Erhverv.

Målet er at skabe et frit liv uden stress

Prebens målsætning med ejendomme har aldrig været at skabe så stor en portefølje som muligt, så hurtigt som muligt. For Preben er ejendomsinvestering værktøj til at skabe et balanceret liv uden stress.

Kontakt

Preben kan kontaktes på Larsen@udlejningsejendom.dk eller tlf. 22 57 56 83.

Mød Jesper Poulsen

Som 21-årig købte Jesper sin første udlejningslejlighed og har siden da købt og udlejet ejerlejligheder og ejendomme.

Uddannet Ejendomsmægler & Cand.merc

Jesper har arbejdet som først som Erhvervsmægler og senere som managementkonsulent for nogle af Danmarks største virksomheder.

Målet er frihed til iværksætteri

Jesper brænder for nye ideer og har et iværksætter-gen. Gennem sine investeringer i ejendomme opnår han en relativt passiv indkomst, som gør det muligt for ham at fokusere på iværksætteri og samtidig have en forudsigelig indtægt.

Kontakt

Jesper kan kontaktes på Jesper@udlejningsejendom.dk eller telefon 42 55 31 21.

Få den rigtige viden til at investere i udlejningsejendomme

Vi har samlet alt vores viden i en bog, hent de 2 første kapitler gratis eller køb bogen med det samme.